Приказната за Шенка Колозова (ВИДЕО)

Видео по повод доделувањето на наградата “ПОЧЕСЕН ГРАЃАНИН НА ОПШТИНА ПРОБИШТИП” на Шенка Колозова

 

Учествуваат:
– Стојан Стефановски (брат на Шенка Колозова) 05:52
– Драган Вељановски (Режисер на македонските народни приказни) 14:37
– Ванчо Петрушевски (актер) 18:16
– Гоце Тодоровски (актер) 23:23
– Љубомир Бојковски (актер) 26:43
– Дубравка Киселичка (актерка) 29:23
– Владимир Дојчиновски (актер) 30:54

Наратор: Страшко Милошевски

Сценарио: Валентина Ангеловска
Техничка обработка: Мише Милановски

28.08.2017
Пробиштип


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009