Во вторник, на 25 март, со почеток во 17 часот во спортската сала „Илинден 1903“ во Злетово ќе се одржи манифестацијата „Злетовски маскенбал 2014“. Сите ученици од ПУ „Кирил и Методиј“ заедно со дечињата од детската градинка од Злетово ќе учествуваат на овогодишниот маскенбал.
Дефилето на маскираните ќе започне во 16 часот, а ќе се движат низ главната улица во Злетово. Маскенбалот ќе го следи жири комисија која ќе ги избере трите најуспешни маски кои ќе бидат дел од „Пробиштипскиот маскенбал 2014“ на 31 март.

maskenbal zletovo (14) zletovo-maskenbal (2) maskenbal zletovo (17)


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009