zletovo-maskenbal (4)

Во петок, на 22 март со почеток во 17 часот во спортската сала во Злетово ќе се одржи манифестацијата „Злетовски маскенбал 2013“. Сите ученици од ПУ „Кирил и Методиј“ заедно со дечињата од детската градинка од Злетово ќе учествуваат на овогодишниот маскенбал. Дефилето на маскираните ќе започне во 16 часот, а ќе се движат низ главната улица во Злетово. Маскенбалот ќе го следи жири комисија која ќе ги избере трите најуспешни маски кои ќе бидат дел од „Пробиштипскиот маскенбал 2013“ на 31 март.zletovo-maskenbal (1) zletovo-maskenbal (2) zletovo-maskenbal (3)


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009