sandra2

Во саботата 2-ри Март во округлата сала при Домот на културата беше промовирана првата  книга  под наслов „Животот и сиот тој џез“ на Сандра Пановска, Антонио Митриќески рецензенти и Дејан Николовски графичка обработка и коректура. Станува збор за прво дело во кој авторот не зборува за џезот како музика туку споредбено за џезот како правец во музиката кој е мешавина од повеќе правци, како збир на успеси и падови, среќни и тажни моменти на кривини и автопати. Ова е книга за љубовта за една млада жена која ќе се обиде да си го пронајде патот во животот.

sandra4 sandra5 sanda3 sandra1


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009