Одобрена беше апликацијата ”Зелено знаме” на ЈОУДГ ” Гоце Делчев ” во Пробиштип.

IMG_5107 - Copy

На објавениот Конкурс за наградување на градинки, основни и средни учлилишта вклучени во првата и втората година од имплементацијата на Програмата ”Интеграција на еколошката едукација во македонскиот образовен систем” право на пријавување имаа 51 детска градинка, 231 основно училишта и 55 средни училишта.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009