Во рамките на еко програмата – Интеграција на еколошка едукација во Македонскиот образовен систем, во ООУ “Браќа Миладиновци” Пробиштип, како носител на сребрен статус во мрежата на еко-училишта, раководена од МОН и ОХО, ги реализира активностите од проектот “Заштеда на енергија – Услов за одржлива енергетска потрошувачка”
Со проектот се очекува да се подобрат условите за работа и намали потрошувачката на енергија.
Еко координатор на проектот е Силва Зафировска.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009