Во присуство на претставници од Агенцијата за млади и спорт, градоначалникот на општина Пробиштип, Тони Тоневски и претставници од фирмата изведувач, денес се изврши увид на градежните активности на повеќенаменското игралиште лоцирано во градскиот парк. Согласно предвидената динамика на изградба се очекува ова игралиште да биде завршено најдоцна до крајот на месец Август.

2013-05-16 13.20.02


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009