Во спортската сала на СОУ,,НН.Борче-Пробиштип пред присутните родители,професори средношколци и ученици од двете основни училишта, успешно беше презентирана одбојкарската игра во женска конкуренција (пионерки).

GE DIGITAL CAMERA


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009