pazar-1

Пробиштип конечно ќе добие нов, модерен градски пазар по сите стандарди, еден од најприоритетните проекти во програмата на градоначалникот Тоневски. Изградбата на пазарот е инвестиција вредна 53 милиони денари со средства обезбедени од Буџетот на општина Пробиштип.

Пазарот  се простира на површина  од околу 8000 метри квадратни  во прва парцела од  РМ доделена на општина Пробиштип за изградба на објект од јавен карактер.

pazar-4


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009