komisija

Комисијата за образование при ОК на ВМРО-ДПМНЕ Пробиштип, организира трибина на тема „Употребата на информатичката технологија во образованието и позитивните ефекти од советувањето на учениците и родителите“ со почеток во 13 00 часот, на 22 Март (петок) во канцеларијата за информации на ВМРО-ДПМНЕ, свое предавање ќе имаат професорката по информатика во СОУ „Н.Н.Борче“ – Пробиштип, Елизабета Мијалчева и претставници на психолошко-педагошката служба при гимназијата во Пробиштип, Јулијана Стојановска и Љупка Митевска.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009