По повод „Отворени денови на собранието“, учениците од подрачното училиште од населба Пробиштип при ООУ„Браќа Миладиновци“-Пробиштип остварија посета на Собранието на Р.Македонија при што се запознаа со работните простории на пратениците и Претседателот на Собранието. Посетата на главниот град беше надополнета со посета на Музејот на Македонската револуционерна борба.

deca poseta sobranie3 deca poseta sobranie4 deca poseta sobranie6

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009