ООУ “Браќа Миладиновци” – Пробиштип по повод 11 Октомври организираше Спортски ден турнир во Одбојка за женски во спортската сала “Илинден 1903” – Злетово.
На турнирот учествуваа екипи од VIII / IX одд.
Директорот на училиштето м-р. Дејан Арсовски на учесниците им додели благодарници за учеството.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009