Школската одбојкарска секција при ООУ,,Браќа Миладиновци,,-Пробиштип во петокот на 05.09.2014г. со почеток во 17 часот го отпочна чествувањето на двојниот празник Денот на независноста на Република Македонија и Денот на ослободувањето на градот Пробиштип со одигрување на финален натпревар во Одбојка (девојчиња).
На победничката екипа директорот на ООУ “Браќа Миладиновци” – Пробиштип, м-р Дејан Арсовски додели награда одбојкарска топка Mikasa MVA 200.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009