По повод националниот Македонски празник 2 Август „Илинден“, Месна заедница “ЗЛЕТОВО” го организира традиционалниот
ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ “ВАСИЛ МИЛЕНОВ” 2014.

Сите заинтересирани екипи своето учество може да го пријават од 16 – 19 Јули кај Ангелчо Геновски (077 726 698).

Редоследот на екипите ќе се одреди на 19 Јули во 19:00 часот во просториите на месна заедница Злетово, во присуство на претставници од пријавените екипи.

Турнирот започнува на 20 Јули.

I место ….. 20.000 ден.
II место ….. 10.000 ден.
Најдобар голман ….. 1.000 ден.
Најдобар стрелец ….. 1.000 ден.

Генерален покровител
ОПШТИНА ПРОБИШТИП


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009