sliki 695

Во петокот 15 март во Канцеларијата за комуникација со граѓаните Комисијата за образование при ОК ВМРО-ДПМНЕ Пробиштип  одржаа трибина на тема: „Трансформација на работни места“, предавач на трибината беше г-дин Радослав Илиевски  раководител на одделението за јавни дејности при општина Пробиштип.sliki 708


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009