justinijan

Во понеделник, 11 Февруари, во округлата сала на Домот на културата „Злетовски Рудар“ Пробиштип, со почеток во 18:00ч. ќе се одржи театарска
претстава „Јустинијан Први“ од авторот Јордан Плевнеш во изведба на Петар Темелковски. Влезот е слободен.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009