Во Организација на Општина Пробиштип по повод Денот на општината и Денот на рударите, се организира традиционалниот турнир во Streetball

Место – Кошаркарско Игралиште ООУ Браќа Миладиновци
Датум – 27.08.2013
Време – 15:30 ч
Натпреварувачки Формат – 3+1
Учество – 400 ден.

Вредни Награди, Дипломи И Пехари За Најдобро Пласираните Екипи Во Машка И Женска Конкуренција

Машка Конкуренција
1во место – 10.000 денари
2ро место – 6.000 денари
3то место – 3.000 денари
Најдобар Стрелец – 1.000 денари

Женска Конкуренција
1во место – 6.000 денари
2ро место – 4.000 денари
3то место – 2.000 денари
Најдобар Стрелец – 1.000 денари

Вредни Награди За Публиката
Повелете На Спорт , Забава И Дружење
Пријавување на тел 070/499-939


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009