Општина Пробиштип распиша конкурс за доделување на две стипендии на талентирани ученици во СОУ „Н.Н. Борче“ и 3 стипендии на истакнати студенти. Сите заинтересирани ученици и студенти можат да ги видат условите, начинот и рокот за поднесување на документи на стипендиите на ВЕБ страната на Општина Пробиштип, во Општина Пробиштип во Одделението за јавни дејности секој работен ден од 09 – 16 часот или на телефон 483 131 локал 107.
http://probistip.gov.mk/?p=2468 (За средношколци)
http://probistip.gov.mk/?p=2474 (За студенти)


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009