_DSC1950_out

Програма Форуми во заедницата
Проект за меѓуопштинска соработка помеѓу општините Пробиштип и Кочани
Тема -развој на туризмот во СРЦ Пониква

На 21 Февруари во 18:00 часот, во хотелот Сан Нико во Пробиштип ќе се одржи петтата форумска сесија.
На оваа петта по ред форумска сесија ќе се реализира процесот на гласање за еден од петте прифатени проекти од страна на Програмскиот Одбор во Швајцарската Агенција за развој и сорабтока во Скопје.

Учествувајте во донесувањето на одлука за развој на туризмот во СРЦ Пониква!

Програмата е финансирана од Швајцарската агенција за развој и соработка
Спроведувач на програмата Центар за одржлив развој
Носител на проектот општина Пробиштип Партнер општина Кочани

 Извор: www.probistip.gov.mk


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009