Здравствениот дом „Нада Михајлова“ во соработка со Општина Пробиштип, продолжува со реализација на проектот на Министерството за здравство, „Рурален доктор“.
Бесплатните лекарски прегледи и понатаму ќе ги врши екипа од Здравствениот дом „Нада Михајлова“, лекар и медицинска сестра и тоа мерење на крвен притисок, шеќер и холестерол во крвта и други лекарски совети.
Екипата на Здравствениот дом на 14.09.2014 година (Недела) ќе врши лекарски прегледи во с.Плешенци со почеток во 9 часот.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009