На 3ти Ноември, седум члена планинарска екипа од Пробиштип учествуваше на меѓународниот планинарски марш по падините на Плавуш, Валандово со што беше освоен врвот “Жапка”.

Крајот на маршот беше збогатен со планинарско другарување и неизбежното секогаш убаво приготвено планинарско гравче.

575777_374556209345946_1148565102_n 946045_374556732679227_1955571524_n 969183_374556456012588_1484743568_n


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009