kanc

Комисијата за култура и јавни дејности при ОК на ВМРО-ДПМНЕ на петти март со почеток од 18 часот ќе одржи трибина на тема: Пробиштип во минатото и иднината. Трибината ќе се одржи во новоотворената канцеларија на кандидатот за градоначалник Тони Тоневски.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009