zletovica

Во среда (27.02.2013) во 12 часот во Домот на културата Злетовски рудар во Пробиштип ќе се одржи Презентација на Втората фаза од Проектот на ЈПХС Злетовица, кој опфаќа наводнување на повеќе од 3500 ha обработливо земјоделско земјиште на територијата на Општина Пробиштип.
На презентацијата ќе присуствуваат Заменик министерот за земјоделство – Зоран Коњановски, Директорот на ЈПХС Злетовица – Михајло Цветков, Директорот на управта за водостопанство, Државниот советник за водостопанство, Градоначалникот на Општина Пробиштип и Раководителот во МЗШВ ПЕ Пробиштип.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009