visoka skola za novinarstvo

Во просториите на СОУ.Наум Наумовски Борче, пред учениците од завршните години односно матурантите, Своја презентација одржа Високата школа за новинарство и за односи со јавноста. На учениците им беше презентирано се што нуди оваа високо образовна институција, и кои се условите за упис на истата.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009