Се известуваат сите жители од општина Пробиштип дека на ден 4 Јули со почеток од 12.30 часот во округлата сала при Домот на културата Агенцијата за поддршка на земјоделитето и руралниот развој ќе одржи трибина на тема „Поттикнување на развој на земјоделството“.

Целта на трибината е да се подобри информираноста на јавноста со ИПАРД Програмата за користење на средствата од инструментот за претпристапна помош за рурален развој на Европската унија.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009