На 25-ти и 26-ти овој месец се одржа обука за наставниот кадар во СОУ “Наум Наумовски Борче”-Пробиштип на тема “Современи методи во наставата, активно вклучување на учениците и поттикнување на нивната креативност”.

COOKIE2
Обуката беше организирана од страна на Бирото за развој на обазованието, а спроведена од Едукативниот центар Алгоритам Центар дооел-Скопје од страна на проф. д-р Еленица Стојанова.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009