1

ООУ„Никола Карев“-Пробиштип од страна на МОН доби донација два нови коша за  опремување на училишните спортски терени

Денес 06.02.2013 година во ООУ„Никола Карев“-Пробиштип на спортските терени беа демонтирани старите кошови и поставени новите со кои  спортските терени ке добијат нов лик и ке се придонесе за подобрување на   спортскиот дух кај учениците.

Упатуваме голема благодарност до МОН за подршката на училишниот спорт.2


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009