На 23 Декември со почеток во 19 часот во округлата сала при Домот на култура “Злетовски Рудар” Пробиштип, ќе се одржи театарска претстава на тема “Дрога” во изведба на драмско студио “Ацо Шопов” од Штип.

Оваа активност се реализра како активност на Полициската станица од Пробиштип, во рамките на проектот за превенција кој се спроведува во училиштата.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009