По повод 8 Ноември, Ден на ослободувањето на Неготино, беше организиран марш на потегот од Мушов гроб до Мрежичко. На маршот активно учество зедоа и седум члена од планинарската екипа од Пробиштип. Маршот беше од меѓународен карактер со учесници од Србија и Бугарија.

На крајот на маршот беа доделени благодарници за сите друштва и групи што учествуваа.

581196_377434709058096_1110512624_n 1467251_377435119058055_945464464_n


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009