Патоказ е емисија која обработува теми од општините во Македонија, односно функционирањето, реализацијата на зацртаните проекти и подобрувањето на квалитетот на живеењето.
Целта на оваа емисија е одблиску запознавање на гледачите со работењето на општината, економскиот развој, туризмот, културата и традицијата кои се еднинствени во секој град.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009