medvedje2

Вчера, 13.05.2013, во просториите на општина Пробиштип беше остварена средба помеѓу Градоначалникот на општина Пробиштип, Тони Тоневски и Градоначалникот на општина Медвеѓе, Србија, г-ин Слободан Драшковиќ. На средбата помеѓу двата градоначалника беше разговарано за можностите за соработка и заедничко партиципирање со проекти пред европските фондови и претпристапни програми на Европската Унија.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009