Ве покануваме на ОДБОЈКАРСКА АКТИВНА ЗДРАВА ЗАБАВА+ како дел од ОЛИМПИЈАДА+ на БиМилк

ПИОНЕРКИ:
1. ОК. ТИНВОЛЕЈ – ПРОБИШТИП
2. ОК. ПРОВОЛЕЈ – ПРОБИШТИП
3. ОК. ВАЛАНДОВО – ВАЛАНДОВО
4. ОК. ТИНВОЛЕЈ – ЗЛЕТОВО

КАДЕТКИ:
1. ОК. ПРОВОЛЕЈ – ПРОБИШТИП
2. ОК. ТИНВОЛЕЈ – ПРОБИШТИП
3. ОК. ВАЛАНДОВО – ВАЛАНДОВО

08.06.2013 (сабота)
13.00 часот ОТВАРАЊЕ НА ТУРНИРОТ (Градоначалник на општина Пробиштип, претставник на Би Милк, организатор)
13.30 – 16.00 часот квалификации (пионерки,кадетки)
17.00 – 20.00 часот полуфинале (пионерки,кадетки)

09.06.2013 (недела)
10.00 – 12.00 часот натпревари за трето и четврто место
13.00 часот ФИНАЛЕ

Екипите учесници со водачите на екипите ќе добијат маички со логото на Би Милк Олимпијада плус и логото на својот клуб.
За време на натпреварите учесниците ќе се освежуваат со јогуртот на Balans + и сокови од Би Фрут.
За финалнистите се обезбедени се медали.
Награди за публиката ,,маица,, (натпревар во брзо пиење на јогурт Balans +).

Пристигнувањето на гостинската екипа, пријавувањето на екипите,отварање и одигрување на натпреварите е во спортската сала на СОУ “Н.Н.Борче” – Пробиштип.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009