SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Во преполната сала на ООУ,,Браќа Миладиновци,,-Пробиштип се одигра општински натпревар во ОДБОЈКА за пионерки.
Настапија екипите на ООУ,,Браќа Миладиновци,, – Пробиштип и ООУ,,Никола Карев,,- Пробиштип.
Во еден интересен натпревар со многу пресврти победи екипата на ООУ,,Браќа Миладиновци,, – Пробиштип која продолжува на зонски натпревар резултат по сетови:
1. сет 26 : 24,
2. сет 17 : 25
3.сет 15 : 8


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009