Светскиот ден на здравјето 7-ми април се одбележа во Пробиштип со поставување на пункт од страна на стручните медицински лица од Здравствениот дом „Нада Михајлова“. Лекарските екипи на граѓаните им мереа крвен притисок, холестерол и шеќер во крвта, висина и тежина. На денешната акција беа направени вкупно 148 лекарски прегледи, изјави Директорката на Здравствениот дом „Нада Михајлова“ д-р Јагода Ристеска.

pregledi2 pregledi3


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009