Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов ќе се сретне со градоначалникот на општина Пробиштип Тони Тоневски.
Предвидено е потоа министерот Спасов да присуствува на промоцијата на Oпштинскиoт центар за социјални услуги, по што ќе го посети и реновираниот Центар за социјални работи.
Подоцна министерот Спасов ќе присуствува и на отворањето на Центар за ран детски развој во с.Ратавица.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009