OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Градоначалникот на Општина Пробиштип, Тони Тоневски, и преставници од Општинскиот Црвен крст вчера ги посетија  жителите во селата Драч и Пишица и на мештаните, чии домови во понеделникот беа поплавени од надојдената вода од Злетовска река и напукнатата акумулација, им поделија хуманитарни пакети со храна и хигинески средства.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009