Во рамките на акцијата ,,Македонија без отпад,, на  ден  03.10.2015  активно се вклучија и вработените и учениците од Средното училиште Наум Наумовски Борче  Пробиштип…преку собирање, предавање на отпадна хартија и пластика, чистење, разубавување на училишниот двор и училишната зграда.

mbo2


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009