Она што се случи пред точно една година е доволна причина за да настане уште една епизода. И овој пат да се исклучиме од се она што секојдневно се репризира и да се собереме на добро позната локација (ЛЕГОВЕЦ).
Бидете повторно дел од ова некомерцијално збиднување. На вас останува да се релаксирате и да уживате во добра музика!

Line up:
DJ Daniel M – Trap & Hip Hop 21.00 > 22.30
DJ Darkman – Tech House 22.30 > 00.00
DJ Dino – Progressive/Electro House 00.00 > 01.30
DJ Tefe Negro – Techno 01.30 > 03.00
DJ Donnator – 03.00 > 05.00

legovec-1


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009