tonitonevski

На средбата успешно ја презентираше својата програма за работа и вети подобрување на животниот стандард на граѓаните, развој на економијата и создавање поволна бизнис клима, решавање на комунални и инфраструктурни проблеми, поквалитетно образование, социјална заштита и здравство.

Тоневски кажа дека ќе продолжи со поддршка и помош во зајакнувањето на земјоделците, за производството на здрав и стандардизиран земјоделски производ, со цел да ги поттикне младите луѓе да се вратат или да останат да работат во Пробиштип.poseti karpos


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009