handmade

До сите ракотворци (изработувачи на накит, облека, модни додатоци, сликарски и вајарски дела, графика, индустриски дизајни, уметничко-сценски перформанс и сл.) од општина Пробиштип за пријавување на општинска изложба на ракотворби.
Аплицирање со лични податоци и портфолио (неколку фотографии на изработени дела) најдоцна до 25.04.2013 на mario.milosov@hotmail.com.
Избраните дела ќе бидат објавени најдоцна до 30.04.2013, а изложбата ќе се одржи во првата седмица од месец Мај.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009