На иницијатива на општина Пробиштип, а во соработка со Општинската организација на Црвен крст, комисијата за еднакви можности и ГИЗ (Германско друштво за интернационална соработка) беше спроведена хуманитарна акција во делење на школски прибор на ученици од основните училишта чии родители се материјално необезбедени.

pribor-3


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009