Градоначалникот на општина Пробиштип, Тони Тоневски, во четврток на 17.10 2013 гостува во емисијата Актуелно на телевизија Протел во 18:30 часот. Емисијата ќе се пренесува во живо, а граѓаните ќе може да се јавуваат и да поставуваат прашања.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009