energetska-efikasnost

На 21.02.2013година со почеток во 10:25 часот во СОУ Наум Наумовски Борче-Пробиштип ќе се одржи трибина на тема:
“Кампања за јакнење на јавната свест за Енергетска ефикасност кај младите ”
Се работи за проект финансиран од страна на УНДП, реализиран од страна на “Граѓанското здружение за подршка на економскиот развој , локални акциони групи” од Кочани и општините Пробиштип и Кочани.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009