DSCN0497

На ден 21.02.2013година со почеток во 10:25часот во СОУ Наум Наумовски Борче – Пробиштип се одржа трибина на тема:
“Кампања за јакнење на јавната свест за Енергетска ефикасност кај младите”
Се работи за проект финансиран од страна на УНДП, реализиран од страна на “Граѓанското здружение за подршка на економскиот развој, локални акциони групи” од Кочани и општините Пробиштип и Кочани.

DSCN0489 DSCN0499


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009