Општина Пробиштип преку агенцијата за подршка во земјоделието и руралниот развој доби финансирање на два проекти. Еден од нив е асфалтирање на улици во с. Добрево во должина од 1км, додека вториот проект е изградба на водоснабдителен систем за с. Бунеш. Вкупната вредност на проектите изнесува околу 13 милиони денари. Со реалзиација на овие значајни проекти ќе се започне во првата половина на 2014 година.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009