SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Изминатиот викенд сабота и недела , ОК.Валандово-Валандово беше домаќин на турнир во одбојка во конкуренција на  пионерки и кадетки.На турнирот зедоа учество домаќинот ОК Валандово,ОК Партизан- Струмица,ОК. ПРОВОЛЕЈ-Пробиштип и

ОК.ТИН ВОЛЕЈ-Пробиштип.

На финалните натпревари градоначалникот на општината Валандово господинот Николче Чурлиновски на првопласираните екипи подели пехари додека на останатите екипи благодарници за учество на турнирот.

Пласман

ПИОНЕРКИ :

1.ОК.ТИН ВОЛЕЈ-Пробиштип         2.ОК Валандово                               3.ОК Партизан- Струмица

КАДЕТКИ :

1.ОК.ТИН ВОЛЕЈ-Пробиштип        2.ОК. ПРОВОЛЕЈ-Пробиштип        3.ОК Валандово

Во изминатите два дена освен натпреварите учесниците имаа можност да се запознаат со градот Валандово,неговите културни и традиционални знаменитости.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009