Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници традиционално секоја година Градоначалникот Тоневски во соработка со Црквата Успение на Пресвета Богородица додели 30 социјални пакети со прехрамбени производи и производи за лична хигиена на социјално загрозените семејства од општина Пробиштип.

socijalni-paketi00002


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009