Детската градинка „Гоце Делчев“ на 31 мај учествуваше на регионалниот натпревар на модната ревија со модели од амбалажен отпад во организација на компанијата Еко-пак Хит од Кочани и го освои првото место. Голема благодарност до сите подржувачи на активностите на Детската градинка „Гоце Делчев“ и до родителите кои дадоа свој придонес и помогнаа детската градинка од Пробиштип да биде дел од овој настан.

detska-gradinka


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009