DSC00558

ЈОУДГ Гоце Делчев од Пробиштип во конкуренција од 138 детски градинки кои учествуваа во хуманитарната акција Прегратката на Дар, го освои третото место.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009