Ги повикуваме сите граѓани на општина Пробиштип на 02.12.2015 година да земат учество во акцијата “Ден на дрвото, засади ја својата иднина” и сите заедно да дадеме придонес кон унапредување на животната средина. За таа цел ќе биде организиран бесплатен превоз до локацијата каде што ќе се пошумува. Граѓаните може да се приклучат на било кој автобус или организирана група и да заминат на локацијата за пошумување.

 

Место на поаѓање Време на поаѓање Локација на која ќе се пошумува
Општина Пробиштип 09:00 часот КО Кундином.в Кундинска барака
ОУ Браќа Миладиновци (VIIiVIIIodd)ОУ Никола Карев (VIIiVIIIodd)

СОУ Н.Н Борче

09:00 часот КО Кундином.в Кундинска барака

Warning: A non-numeric value encountered in /home/probisti/domains/probistip.mk/public_html/wp-content/themes/probistipmktheme/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009